Publicerad Lämna en kommentar

Syfestivalen – mindre än en vecka kvar

Nu är det mindre än en vecka kvar till Syfestivalen.

Vill du att jag ska ta med mig bomull/polyester vadd? 244 cm bredd, pris 110:-/m. Polyestervadd 150 cm bredd, 60 gram, pris 38:-/m. Har stora rullar i butiken i Gnesta, men kan ta med mig färdiga bitar ifall du hör av dig innan onsdag 21 oktober kl 19.00.

Då jag kommer finnas på Syfestivalen den helgen så innebär det att butiken i Gnesta är stängd torsdag 22 oktober – lördag 24 oktober. Istället hittar ni mig i monter B04:18 på Älvsjömässan. Hos mig på mässan kan ni betala både kontant och med kort.

Kolla gärna in i webbutiken om det är något därifrån som du vill att jag ska ta med mig till mässan, så ska vi nog kunna ordna det. I webbutiken har jag ett urval av de tyger jag har i butiken i Gnesta. Jag kan även skicka direkt hem till er, mot portokostnaden.

Vi syns på Syfestivalen

Lämna ett svar