Publicerad Lämna en kommentar

Två veckor kvar till Syfestivalen

Nu är det knappt två veckor kvar till Syfestivalen på Stockholmsmässan i Älvsjö.

Jag kommer främst ha med mig lapptäckstyger till Syfestivalen 13-15 februari. Önskar du däremot att jag tar med mig något särskilt så kan du höra av dig till mig, så ska vi nog kunna ordna det.

Vill du att jag ska ta med mig bomull/polyester vadd? 244 cm bredd, pris 110:-/m. Polyestervadd 150 cm bredd, 60 gram, pris 38:-/m. Har stora rullar i butiken i Gnesta, men kan ta med mig färdiga bitar ifall du hör av dig innan onsdag 11 februari kl 19.00.

Då jag kommer finnas på Syfestivalen i helgen så innebär det att butiken i Gnesta är stängd torsdag 12 februari – lördag 15 februari. Istället hittar ni mig i monter B04:18 på Älvsjömässan, hos mig på mässan kan ni betala både kontant och med kort.

Kolla gärna in i webbutiken om det är något därifrån som du vill att jag ska ta med mig till mässan. I webbutiken har jag ett urval av de tyger jag har i butiken i Gnesta. Jag kan även skicka direkt hem till er, mot portokostnaden.

Vi syns på Syfestivalen

Lämna ett svar