Publicerad Lämna en kommentar

Dags för höstens Syfestival i Stockholm

sy-ht16-banner_300x250pix-1

Nu är det två veckor kvar till Syfestivalen i Älvsjö.

Jag kommer främst ha med mig lapptäckstyger till Syfestivalen. Önskar du däremot att jag tar med mig något särskilt så kan du höra av dig till mig, så ska vi nog kunna ordna det.

Jag kommer att ha med mig bomull/polyester vadd, men på grund av att det är stora rullar så kommer jag enbart ha med i liten mängd. Vill du garantera att det finns till dig på mässan, meddela mig senast tisdag 25:e oktober hur stor bit du vill ha så klipper jag till och tar jag med mig.
244 cm bredd, pris 110:-/m.
Polyestervadd 150 cm bredd, 60 gram, pris 38:-/m.
Polyestervadd 150 cm bredd, 200 gram, pris 95:-/m.

Då jag kommer finnas på Syfestivalen den helgen så innebär det att butiken i Gnesta är stängd torsdag 27 oktober – lördag 29 oktober. Istället hittar ni mig i monter B04:18 på Älvsjömässan. Hos mig på mässan kan ni betala både kontant och med kort.

Kolla gärna in i webbutiken om det är något därifrån som du vill att jag ska ta med mig till mässan. I webbutiken har jag ett litet urval av de tyger jag har i butiken i Gnesta. Jag kan även skicka direkt hem till er, mot portokostnaden.

Vi syns på Syfestivalen

Lämna ett svar